Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 10 Agosto 2012 02:00

Els grans oblidats... Club 63.

Escrito por  El tio Ximet
Valora este artículo
(3 votos)

Des de fa uns mesos estem veient com els nostres drets i llibertats els estan tallant al caient d'una estral, perquè això no són retallades, és privació de llibertats i de drets. Els nostres estimats avantpassats que van lluitar perquè nosaltres tinguéssim les llibertats que abans teníem, se sentirien ... (no tinc paraules). Jubilats que han cotitzat el doble d'anys que nosaltres podrem cotitzar, tenen una jubilació de pena i ara, a pagar els medicaments, a pagar per tenir una malaltia crònica, a pagar per tindre una malaltia rara, castigar el més feble es la resposta del PP, quan les farmàcies no cobren i no saben quan van a cobrar (el PP no paga),

 quan s'estan quedant sense medicaments per no disposar de diners per comprar-los. Deixem nosaltres de pagar una factura uns dies i veurem que passa. Estem en un estat on tot és prohibir, prohibir i prohibir, però ningú fa res perquè es puga eixir d'aquesta terrible crisi, crisi que ens ve de la mateixa casta que ara ens vol fer creure que és capaç de treure'ns d'ella, els mateixos que ens varen ficar a la crisi ens volen fer creure que ens podran traure d´ella, ironies de la vida.

 La dreta està demostrant amb el seu comportament que la imposició de la dictadura està molt a prop, tots aquells que lliurement van votar per un canvi estan veient com els seus drets estan sent esbiaixats i vulnerats pel mateix partit que varen votar lliurement, el PP. La meva pregunta és ... ¿no volíeu el PP? , i la meva pròpia resposta és ... (em remeto a les paraules de la filla de Fabra, és a dir Andrea Fabra, no m'agradaria repetir aquestes paraules, però si les diu una diputada al congrés també les puc dir jo…?. No, jo soc més educat). Estem al País Valencià, açí ningú vota el PP (pareix que els fa vergonya admetre-ho), aeroports sense avions, biblioteques sense llibres… polítics, banquers, alts funcionaris imputats, l'església ficant-se on no la crida ningú, macro-mega projectes que ens porten a la ruïna, camps de golf, ciutats de vacances, formula 1, auditoris de somni, piscines cobertes, visita del papa, cas Gürtel, Bankia, “Banco de Valencia”, entrades de bous com a Irunya, el nostre volgut  Canal 9 (exemple de llibertat d'expressió) etc etc… però no passa res, absolutament res, només, que obtenen les majories absolutes com si fossen immaculats.

 Si un ciutadà del carrer roba per menjar, un pollastre, un simple pollastre, la condemna pot ser de 6 o més anys de presó, si robes cinc-cents milions d'euros passes a ser conseller delegat de qualsevol institució, la corona desprestigiada (si és que alguna vegada l'ha tingut…  www.youtube.com/watch?v=G17-y4u7R08, també em sembla interessant ... www.youtube.com/watch?v=sX-ZW-AgybI&feature=related) i tots nosaltres mantenint una tropa de polítics i de llinatge real que realment no estan donant la talla. Cap d'aquests ha pagat les seues malifetes (ni les pagaran), absolutament cap, al contrari, enfonsen un país, enfonsen una empresa i se'n van amb indemnitzacions milionàries, sense cap responsabilitat (ni la tindran). Se'ns riuen a la cara. Estem acovardits, per no dir un altra paraula, estem vençuts, enrere han quedat les manifestacions on el poble feia por, on el poder temia a la massa que farta dels seus despropòsits sortia donant la cara. On són els polítics que ens representen?, Ens defensen a nosaltres o als seus propis interessos?. Perquè la decepció arriba de totes bandes, dreta o esquerra, tots estan cobrant grans sous i molt, molt còmodes en les seves butaques.

 Si et fumes un porret el dissabte a casa teva, en la intimitat de casa teva, amb els controls de la nostra directora de la DGT Maria Seguí donaràs positiu setmanes després. (Per això demane per favor, control de drogues i alcohol qualsevol dia i hora al Congrés i al Ministeri de l'Interior, si no es pot portar un cotxe begut o drogat, menys es pot portar un país, crec jo ... ens enduríem moltes sorpreses…). Qualsevol persona amb sentit comú es donarà compte que aquests controls són merament per recaptar. (No estic fent apologia a l'ús de drogues), però he de dir que molts conductors donaran positiu setmanes després de consumir, és a dir, no es castiga l'anar "col · locat" en el moment de conduir si no el mer fet d'haver consumit setmanes enrere. Estic totalment a favor de no conduir sota la influència de drogues, alcohol o medicaments, peró l´estrès també és dolent per a conduir, tal com està l'Estat... Per què no fan controls per mesurar l´estrès, l'angoixa, el descontentament, la depressió ...? Açí, donaríem tots positiu, menys la casta política que està en una altra dimensió, tenen xofer particular i cotxe oficial. La dreta com sempre, ells ho tenen clar, molt clar, hi ha que castigar i prohibir.

 Només hem de connectar la caixa tonta, llegir la premsa, consultar internet o escoltar la ràdio per adonar-nos que ens estan robant per tot arreu, ens roben llibertats, igualtats, drets (sobretot de les dones, ja que la dreta us considera com a mers objectes…), però això a ells no els importa, el que realment els importa és robar euros, aquesta moneda que van inventar per poder pegar l'estafa del mil · lenni, per tenir una moneda única, un pensament únic i trencar amb les diferències que cada cultura aporta a les altres, per tenir-nos com adoctrinats i que visquem amb por... por com ja ens van fer passar en altres temps, i açò no se soluciona, açò anirà a pitjor a molt pitjor, els rics seran veritablement rics i els altres…

En un profund i sentit record al Club 63 , 63 republicans, 63 herois de Betxí, del nostre poble, que es va endur la dreta  a camps de concentració, (la mateixa dreta que ajudà a Hitler en la segona guerra mundial…http://www.youtube.com/watch?v=9Z7Dcl26-5Y ) i que no tenen un carrer, ni una avinguda, ni una placa, ni una plaça, ni un jardí, ni una dedicatòria, ni un reconeiximent, ni de E.U.P.V, ni del P.S.P.V ni del Bloc... però estaran per sempre en la nostra memòria.  GRÀCIES CLUB 63 , MOLTES GRÀCIES… l'ésser humà us deu molt, sempre estarem en deute amb tots vosaltres.


Visto 2456 veces

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos