Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 17 Diciembre 2012 01:00

POBLE DE VORERES I CARRERS INACABATS!!!!!

Escrito por  noni
Valora este artículo
(1 Voto)

Aquest és el nostre poble, Betxí….(encara que molts (Conselleria de Sanitat, inclosa…..i altres òrgans oficials); encara viuen l’antiguitat i segui-se’n escrivint-lo BECHÍ).

Però el que ens ocupa avui principalment és el no acabament dels projectes que aquest ajuntament nostre, per necessitats, en moments puntuals comença i no acaba. En particular vaig a parlar de dos punts diferents del poble i un dels quals pot afectar a més persones.

Camí la Plana

Comence doncs pel Camí La Plana, actualment en obres… i fet un empastre!!! En aquest camí, degut al gran volum de tràfic pesat del Camí d’Onda; en Setembre s’obri una porta de la Guarderia Infantil Pequelar. Molt bé, menys tràfic i menys perill per als xiquets; però la vorera inacabada i plena de “pipis i caques de gos”, es converteix en un perill diferent al del tràfic però no menys important per a xiquets d’un a tres anys que són els usuaris de l’escola. Jo entenc que el carrer ara mateix està fent-se i espere que s’acabe també la vorera…..però per començar si no estava la vorera acabada no haver ofert eixa porta com a porta d’entrada d’alumnes. Ja que també reporta perills per als xiquets.

I en quant a les “caques i pipis” segur que molts dels propietaris que deixen que els seus animalets facen les necessitats en la vorera inacabada no són usuaris de la Guarderia, perquè crec que si heu foren no deixarien que els seus fills, nebots, nets..... passaren per allí i xafaren les necessitats dels animalets de companyia….. A aquesta gent que deixa que els animalets facen les necessitats allà on els vinga bé i no les repleguen, els animalets se’ls deurien tornar en contra i deurien fer-los les necessitats a la porta de la cuina, de la habitació de casa als seus propietaris, d’aquesta manera segur que els propietaris aprendrien i no deixarien les “caques i els pipis” per ahi solts…….


Porta d’entrada a Pequelar pel Camí La Plana.

“Caques en la mateixa porta”

AÇÒ ÉS EL QUÈ NO ES FA A BETXÍ I AÇÒ ÉS EL QUÈ ES DEIXA FER

No sé si s’utilitza o no el “pipican” però si què sé que per on jo visc i per alguns llocs per els que vaig… el que es veu és el que es deixa fer a Betxí i no el que es deuria de fer. Sé que des de la regidoria de Medi Ambient s’han fet algunes campanyes...però vist que no és suficient crec que aquest ajuntament deuria de plantejar-se dur a terme accions més fortes (com denuncies als propietaris tan monetàries com socials per replegar “caques” i netejar “pipis” de cantons i faroles,....) i acabar d’una volta per totes la brutícia canina del nostre poble!

Ara passaré al tema dels carrers inacabats….. en l’Avinguda Herminio Pérez, l’últim tros de tanques (setos) no té eixida a l’avinguda en el sentit de la circulació i per tant has d’eixir de l’estacionament o marxa enrere o girar entre la vorera i el lloc d’aparcament….No sé si hi ha intenció d’acabar aquest carrer algun dia; el que sé és que ja s’han produït accidents per aquest motiu…. I el que em demostra que en aquest municipi les coses no s’acaben i no passa res…… si ningú es queixa…. Però si et queixes et diuen que els projectes urbanístics costen molt de dur a terme i que és possible que mai s’acabe…. I el projecte on es va projectar aquest carrer es deixa inacabat i sense estar correcte per a la circulació viaria i no es senyalitza en cap mena de senyal que el carrer està inacabat i que és perillós estacionar en ell... i d'aquesta manera està ja casi sis anys més o menys....


Avinguda Herminio Pérez

Carrer no acabat i no senyalitzat, almenys hagueren posat una senyal de carrer sense eixida.


 

Jo no entenc que és el que consideren important els nostres representants polítics a l’ajuntament però si que crec que deurien d’intentar fer-nos als ciutadans la vida més fàcil i agradable; ja que ells també demanen que els fem la vida fàcil i que no els creem problemes.

 

Segur que a cap dels nostres polítics se li ha passat pegar-se una volta per ell i vore com estan les coses que tots els dies utilitzem els veïns i que ells pareix que mai utilitzen....des d’ací de la "Barra lliure" de "la Taberna" els convide a passejar per el poble i vore...sols per damunt damunt quins projectes si s’acabaren serien millor per als ciutadans.... i facilitarien la convivència en el municipi.

 

noni


Visto 2289 veces

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos