Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 21 Diciembre 2012 01:00

Poble de borratxos.

Escrito por  anónimo
Valora este artículo
(6 votos)

És indignant que des d’ un ajuntament es faja apologia del alcoholisme amb el beneplàcit de tota la societat. Una societat malalta no pot curar-se si no vol reconèixer la seua malaltia. Podem fer un recorregut per els símptomes més evidents:

Ruta de la tapa: al tríptic i al llibret es deixa ben clar que per a participar de la iniciativa cal consumir una cervesa al local. Segons la redacció, no pots participar si no beus alcohol. L’ èmfasi de la iniciativa es facilitar el consum d’alcohol.

Actuacions musicals el dia 31 o per a Reis: En aquesta ocasió, el preu de la entrada inclou dos consumicions alcohòliques. No hi ha entrada per a gent que no beu alcohol o no consumeix. El benefici de l'entrada és facilitar l’accés al alcohol.

Actuacions musicals a festes de barri: sense sanitat, sense pagar impostos i sense cap control sobre la venda a menors o el abús, les festes populars s’han convertit en un acte de consum massiu d’alcohol. Pot ser no tinguem vàter, però segur trobem una barra.

Autobús de la marxa: Està molt bé que es facilite l’anada als pobles del costat que estan en festes, però en els horaris que es promou aquesta iniciativa tan sols beneficia que els veïns puguen emborratxar-se tranquil·lament. No encontrem beneficis culturals ni de convivència més enllà d’evitar la Guardia Civil i afavorir el consum massiu d’alcohol.

Sopar de germanor: es situa beguda alcohòlica de fàcil accés per a menors.

Festa de disfresses. Amb l’excepció de l’últim any, anteriorment el premi per anar disfressat era un cubata.

Bingos i sorteig. El premi normalment sol ser una beguda alcohòlica de alta graduació. A més podem parlar de la ludopatia.

Quintos: tampoc paguen impostos, ací es mira a un altre costat quan un grup de menors es dedica a vendre begudes alcohòliques organitzant activitats amb suport municipal on l’únic objectiu es finançar-se la festa i l’alcohol gràcies al consum d’alcohol, tot amagat darrere d’una tradició de difícil comprensió.

Podria seguir perquè tenim molts mes exemples com les ofertes d’oci que tenen els nostres fills: anar al bar o al pub. Com a veïna del poble em pareix indignant que ningú alce la veu per tal de donar l’alerta, perquè tenim un problema i greu. L’alcoholisme és una de les lacres socials que més famílies destrossa, que més problemes causa a la convivència i lamentablement que més suport social té. L’obligació l'ajuntament i de la regidoria de serveis socials deu ser previndre aquestes addiccions i no fomentar-les amb la seua passivitat. El alcoholisme i totes les altres que patim amb el beneplàcit de la societat betxinenca.


Modificado por última vez en Domingo, 30 Diciembre 2012 12:28

1 comentario

  • Enlace al Comentario bacó Jueves, 27 Diciembre 2012 20:57 publicado por bacó

    mucho vino, poco pan y criticando al alcohol como si fuerais puritanos...menudos hipocritas

    Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos