Error
 • Error de carga de datos de alimentación
 • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 14 Junio 2013 16:36

Camins i “camins”.

Escrito por  Una conductora
Valora este artículo
(4 votos)

Es vergonyós el estat en que s’encontren els camins del poble.

¿Com saps que estàs a terme de Betxí? Pues no per la senyalització, perquè es roina o està trencada. Ho saps per el estat dels camins. Quina enveja dels pobles del costat. Ací el pis de la calçada esta ple de bonys i forats, que ens destrossa les suspensions i les rodes i ens fa malbé el cotxe. Per a això paguem els nostres impostos? Ens deurien tornar els diners de les reparacions.

I no es prou en aguantar els botets per tot el poble, que no s’arreglen per que qui mana no vol. Damunt estan tots els camins plens de males herbes que dificulten la visió als creuaments i de roques que cauen dels reguers abandonats. No son responsables les autoritats de la nostra seguretat? No son responsables els propietaris o els sindicats de regs del manteniment de les seues infraestructures? Son tots uns incompetents, el regidor d’urbanisme el primer i l’alcalde que ho permet el segon, i així tots.

 El perill existeix fins que una pedra provoque un accident o es dispare al cap d’algun vianant. Fins a que algú no tinga visió a un encreuament de camins o fins que un bony deixe l’eix de les rodes fora del seu lloc. En eixe moment tot seran plors i bones voluntats, però abans, incompetència. Per a cobrar si que estan amanits.

2 comentarios

 • Enlace al Comentario En Fran. Miércoles, 17 Julio 2013 23:57 publicado por En Fran.

  Per culpa d'una mala gestió d'un altre equip de govern, el nostre estimat poble haurà de pagar 275.000 Euros. Imaginen les obres que s'hagueren pogut fer amb aquests diners?, i els "bocadillos" per als necessitats?. Fins i tot arribaria per poder arreglar els famosos "botets". Però clar, no és una notícia important per poder nomenar a La Taverna.
  La Taverna només sap LLADRAR en contra de certes persones. Per no despertar les neurosis personals no citarem el Bloc de Remolar, on també podem llegir la notícia.

  http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/comarcas/betxi-debera-pagar-275-000-euros-por-parte-del-solar-del-instituto_819888.html


  No hay peor ciego que el que no quiere ver...

  Reportar
 • Enlace al Comentario Los papeles del camión. Viernes, 05 Julio 2013 14:06 publicado por Los papeles del camión.

  Jo no viuria en un lloc sense estar agust, si açí són tots uns incompetents em aniria on estan tots els "cocosabios", o millor encara, em presentaria per a les eleccions si tan cultivada sóc.


  PD. Alfred té la culpa de la pedregà.

  Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos