Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 18 Mayo 2012 02:00

Editorial nº 2

Escrito por  J. Aguinaga
Valora este artículo
(0 votos)

En temps com els actuals, on tot allò políticament correcte pareix per damunt de la llibertat d’expressió limitant la tasca dels professionals de la informació, volem obrir una finestra a l’opinió de la ciutadania. En aquestes hores on molts mitjans poden arribar a confondre, voluntària o involuntàriament la llibertat d’expressió amb la desqualificació gratuïta o el insult, volem donar-li la veu al poble dins les nostres humils possibilitats.

  “La taberna” dona la possibilitat a tots aquells lectors que tinguen inquietuds o alguna cosa que pensen que es interesant de obtenir una tribuna, be des de l’anonimat o amb signatura, on oferir-la a la població. La nostra secció ‘Barra libre’ esta destinada a tots aquells lectors, que amb un mínim de respecte a les normes ortogràfiques i sense faltar gratuïtament a ningú, vullguen llençar la seua opinió al mar virtual que representa Internet.

            Tal vegada en temps de Twitter, Facebook o Tuenti ja no es necessari dir coses amb moltes paraules, però per a qui no sigui prou en 140 caràcters, a ‘Barra libre’ te el seu lloc.

Us hi esperem.

Visto 9627 veces

Deja un comentario

Noticias España

Noticias económicas

Noticias Conciertos