Error
 • Error de carga de datos de alimentación
 • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 21 Diciembre 2012 01:00

Estimats reis mags

Escrito por  anónimo
Valora este artículo
(8 votos)

Benvolguts reis d´Orient, com heu passat aquest any que no ens hem vist? Bé, doncs m´alegre moltíssim perquè jo d'aquelles formes, entre tantes guerres, maltractaments, inseguretat ciutadana, pujades dels preus pels núvols i tantes altres coses per les quals te n´adones que aquest món no funciona.

La veritat és que el motiu de la meua carta es preguntar-vos que si tot això que passa ací baix al món dels mortals, vosaltres reis d´Orient ho tracteu amb normalitat o si pel contrari penseu que estem trastornats, si es així, estem d´acord.

 

Per tot aço vullc demanar-vos un favor, podrieu portar açí a la terra un bon grapat de sentit comú, encara que siga un pessic? perquè la veritat, estem molt necessitats i un poc es notaria, sobretot si els agraciats foren dirigents de certs països i corporacions que l´única cosa que busquen es enriquir-se sense miraments per damunt de les seues necessitats.

 

També podrieu portar, si us va bé, bona cosa de pau i felicitat, que no per ser sempre les mateixes coses deixen de ser importants.

 

I ja sense res més, m´acomiade de vosaltres, i fins l´any que ve, que de segur us tornaré a escriure perquè, sincerament, sou l´única esperança.

Modificado por última vez en Domingo, 30 Diciembre 2012 12:28

2 comentarios

 • Enlace al Comentario Apostol consentido. Jueves, 27 Diciembre 2012 14:42 publicado por Apostol consentido.

  SUBIDÓN SUBIDÓN...

  Reportar
 • Enlace al Comentario Mateo Martes, 25 Diciembre 2012 17:40 publicado por Mateo

  En mi evangelio solo menciono, de pasada, a unos magos, ¿alguien puede decirme dónde aparecen en el texto sagrado unos reyes que visitaron al mesías?

  Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos