Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Sábado, 19 Enero 2013 10:45

Promoure l’esport local.

Escrito por  VJMonC
Valora este artículo
(6 votos)

“Mens sana in corpore sano” es una frase original del poeta llatí Juvenal que en el seu sentit modern a Betxí no s’aplica des de fa molts anys.

O això o es pensa que no hi ha remei al poble ni cap ment sana. El ben cert es que amb el canvi de color del govern local, del blau obscur al blavet claret, les instal·lacions esportives locals no han viscut cap millora de les considerades imprescindibles i necessàries tan sols per sentit comú ni han vist incrementat el seu ús. Abans de que algun il·luminat “de la plaça” proteste, li recomane que consulte les hemeroteques.

Això sí, com a gestors irresponsables, tant actuals com passats, abans de mantenir i aprofitar les instal·lacions ja existents, en creem de noves.

El pavelló poliesportiu s’usa com a discoteca i recinte de concerts mentre una plaga de rates il·lustra de la realitat local els equips que venen a competir. Els vestuaris son insalubres i estan obsolets i a les dutxes l’aigua calenta es un be escàs. A més, en cas de pluja es pot habilitar com a piscina coberta (famosa promesa absurda de l’actual alcalde) la pista del pavelló, la qual necessitaria no sols un manteniment molt millor, si no fins i tot un canvi.

Per contra, el frontó municipal i la seua nefasta coberta (si plou igual et banyes ací també) s’usa tan sols a festes. Pitjor es el estat i us dels vestuaris on els pocs esportistes locals aficionats al frontó es canvien, usats com latrines. Amb els anys mai s’ha pensat ningú de crear unes latrines amplies comuns per a tot el complex esportiu? Igual seria massa pensar.

Serien dos exemples il·lustratius de la situació. Però pitjor encara que el mal manteniment (o inexistent) de les instal·lacions esportives locals, és la falta de iniciativa per aprofitar-les. Traves, dificultats i problemes si cap iniciativa privada vol efectuar un campionat esportiu a la localitat i cap iniciativa de la regidoria per organitzar i promoure activitats esportives al poble, i no parlem només de donar suport al club de futbol local, que seria discutible si mereix la subvenció que rep.

Ara prompte “gaudirem” de pistes de pàdel i un skate-parc... necessaris? viables? I el més important, algú vigilarà el manteniment i el us d’aquestes instal·lacions o esperarem a que passe cap desgracia per lamentar-nos? Abans de crear noves instal·lacions, deuríem poder mantenir, preservar i aprofitar les que ja tenim. Però això igual seria massa responsable i poc popular.


Modificado por última vez en Viernes, 01 Marzo 2013 17:59

1 comentario

  • Enlace al Comentario Jose Eliseo Martes, 19 Febrero 2013 10:43 publicado por Jose Eliseo

    Señor Gorka , cabe recordarle que é l que se ha ido sin avisar a sido usted.cuando cabe recordarle y comentar que usted vino al club para ayudar y se negocio una aportacion voluntaria , fraccionada mensual , la cuál era aha recibir en su totalidad al final del ejercicio. Cabe recordarle que se ha llevado un documento del club , que ha dejado tirados a los jugadores del club.Sus jugadores. ..No solo no comunico su marcha el pasado martes , es que aún no se ha dignado ha llamar.Busque un club qué le permita entrenar en Primera, preferente, tercera. ...sin experiencia competitiva.....Cabe comentar que para dirijir entrenamientos y demás está muy capacitado, las cosas cómo sean.

    Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos