Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 16 Agosto 2013 12:07

Una definició d’incompetència.

Escrito por  VJMonC
Valora este artículo
(1 Voto)

logo des de la volta

Imaginem la següent situació: un veí de fora de la vil·la intenta alquilar una instal·lació municipal. Partim de la base que la instal·lació sol arrendar-se habitualment i que afortunadament, ja no vivim en el temps de l’aïllament local (o això pensem). Molts veïns del poble gaudeixen d’instal·lacions als pobles veïns, afortunadament.

El primer problema del futur client (podem denominar-lo així) deu esbrinar com alquilar-la. S’adreça a un veí del poble, usuari hipotètic de la instal·lació que desconeix el procediment. Li aconsella dirigir-se al ajuntament i preguntar. Li faciliten el numero de telèfon del consistori.

Amb una primera trucada, li responen que desconeixen si la instal·lació s’alquila. Que truque mes tard. A una segona trucada, al numero mòbil que apareix a la web municipal com al de la instal·lació, no contesta ningú. Desesperat, el client s’adreça a veí del poble i li pregunta si realment s’alquila.

Aquest, segur de que es pot fer, truca a un familiar relacionat amb l’ajuntament, que li confirma que si s’alquila, i l’adreça a posar-se en contacte en l’encarregat de la biblioteca (i entenem que home per a tot) per a informar-se. Aquest el redirecciona al telèfon de l’ajuntament (primer numero assignat) i que preguntés per una persona en concret.

Varies trucades després (em perdut el nombre ja) per fi contactem amb el hipotètic treballador municipal ( amb intervenció d’un regidor i tot) encarregat de l’alquiler de la instal·lació municipal. Aquest, no obstant, nega aquesta potestat i simplement ens comunica que deixem un numero de telèfon que el regidor primer tinent d’alcalde es posarà en contacte amb nosaltres per facilitar-nos l’alquiler (quasi es tracta ja d’un favor del cacic local de torn). El funcionari desconeix horaris, tarifes i fins i tot si es pot rentar.

Un més després, la persona interessada encara no ha rebut cap trucada del regidor en qüestió i naturalment ha rentat un altra instal·lació a un poble veí: amb una trucada de telèfon i una visita a una web municipal (semblant a la del ajuntament de Betxí) ha estat prou.

Aquesta es la imatge de serietat i rigor que el ciutadà d’un poble veí s’ha endut del consistori de Betxí, dels seus treballadors i dels seus caps, els regidors. Qui es ací mes incompetent? La meua opinió (veïns il·luminats, per això açò es un article d’opinió), qui te la responsabilitat de que tot funciones correctament: en definitiva un incompetent. I no es el primer cas.

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos