Error
 • Error de carga de datos de alimentación
 • Error de carga de datos de alimentación
Sábado, 16 Noviembre 2013 18:12

Putes al poble.

Escrito por  VJMonC
Valora este artículo
(5 votos)

logo des de la volta

Notícies fastigoses ens han sobrevingut al damunt recentment amb motiu de una ret de prostitució infantil que centralitzava l’abús sobre les menors a un pis de la nostra localitat. Una desgràcia per aquets menors que han vist trencada la seua innocència per un cúmul de circumstàncies de les quals segurament s’han aprofitat alguns seguidors del capital, sempre desangelat, que pensa que tot es compra amb diners.

No serem nosaltres qui reclamem explicacions a les autoritats locals sobre qui, quan, com i de quina manera el nostre poble ha estat notícia per aquest motiu menyspreable. Tots sabem que als polítics, de qualsevol color, no els agrada que se’ls relacionen en aquest tipus de notícia i que sols acudeixen a comentar la part obscura de la vida si pensen traure una bona fotografia o titular. Allà ells i la seua concepció de la responsabilitat moral.

Tampoc serem nosaltres des d’aquesta columna els que recordem que no és nova la presencia de prostitutes o prostíbuls al nostre poble, ja que periòdicament tenim noticies per la premsa de la seua existència o del seu apressament, quasi sempre dones en mans de miserables explotadors. També tenim, no cal assenyalar noms, dones que voluntàriament, per necessitat o addicció s’han dedicat a l’ofici mil·lenari del sexe a canvi de diners. Parlem de dones perquè malauradament, és majoritàriament aquest gènere el que més es dedica a aquesta ocupació o sofreix l’abús dels proxenetes.

El que mereix aquesta columna i aquest comentari, és el fet que cap veí de la finca, ni del carrer, ni del barri s’adonara que unes xiquetes entraven acompanyades de gent major a un pis del poble a hores de veureu (no pensem en la matinada) i ningú o va considerar sospitós. Pot passar un colp o dos, però de quantes adolescents hauran abusat a un pis del nostre poble sense alçar cap sospita del veïnat? O van mirar a altre lloc.

Es açò possible? Quin tipus de societat tenim que permetis això? Si aquesta situació pot donar-se en una cosa tan repugnant com l’abús de menors, que no passarà en altres amb més bona premsa? Podran dir que és exagerar, però podríem donar molts mes exemples: tràfic de drogues, conduccions perilloses, delictes ecològics, corrupció, diners negres...

La pitjor explicació possible seria que tenim prostituïda la moral i el civisme. No son putes aquelles que venen el seu cos per diners, si no la seua ciutadania per tranquil·litat. Que hem venut per diners i per esbarjo allò de treball i esforç que requerís la societat i la civilització.

Tal vegada seria el moment de plantejar-nos èticament quin es el poble que tenim, i tremolar amb el resultat.

2 comentarios

 • Enlace al Comentario Anónimo Sábado, 23 Noviembre 2013 23:39 publicado por Anónimo

  Pere té tota la raó.

  A més, com si no hagueren putes tota la vida al poble i adiccions, ises les que més. El meu abuelet dia que aixó pasa en les millors cases

  Reportar
 • Enlace al Comentario Pere Miércoles, 20 Noviembre 2013 16:32 publicado por Pere

  Per favor, revisa l'ortografia. Hi ha frases que fan mal de llegir. Crec que estàs intentant escriure en valencià, però ja no sé si amb les científiques de l'IEC o amb les secessionistes del Puig.

  Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos