Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Martes, 01 Diciembre 2015 21:08

¿Qui es el planificador? Un geni.

Escrito por  VJMonC
Valora este artículo
(0 votos)

Tenim curiositat per conèixer el geni planificador que autoritza o permet començar obres públiques que afecten la conducció en dijous, quan no en divendres.

Aquest geni, enginyer com a mínim, i segur que de reconegut prestigi, no pensa que deixar empantanat el carrer en cap de setmana pot ser un problema per als ciutadans. Segur que des de la seua casa, molt millor que la dels veïns que es veuen afectats per la seua incompetència, tot són comoditats i pocs perills.

Però encara son pitjors les autoritats que, en lloc de impedir el desgavell, ho permeten, deixen i donen permís un divendres per a que es perforés indiscriminadament una via pública bastant transitada, i pensant també que amb unes cintes i uns cons tot esta correctament senyalitzant, evitant problemes, perills i situacions complicades tant a conductors com a vianants.

Son aquestes autoritats dignes hereves dels que van asfaltar la mateixa via sense reparar en trapes, tapant-lo tot. Dignes hereves d’aquells que van permetre el pas de camions de gran volum per l’interior del poble i per aquesta mateixa via, que ara veuen limitada per unes innocents cintetes i cons. Dignes al permetre començar una obra de llarga durada un divendres al de matí, i deixar-ho a mitges fins dilluns.

Tant urgent era l’obra (deu dur deu anys asfaltada la via amb les trapes tapades) que no podia esperar a un dilluns? O els costa començar la setmana després del descans? Uns genis, lo dit.

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos