Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 18 Febrero 2013 17:42

Überjam.

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(7 votos)

En números anteriors vam fer referència a un intèrpret o compositor dins el món de la música, avuí ens agradaria fer feferencia a un disc d'una banda molt evolutiva dins el món del jazz, el disc està titulat com "Überjam", i la banda és John Scofield Band.

 

Font (http://www.jazzmusicarchives.com/images/covers/john-scofield-uberjam.jpg).


L'evolució de les tècniques i les diferents cultures fan que la música es engrandeixe i s'arriben a realitzar obres d'art com aquest disc, Tots els intèrprets d'aquest disc són molt grans dins de la improvisació, no és d'estranyar que el talent i la tècnica fan mestres.

 

Font (http://livejazzlounge.com/concert-dates/2000s/2013/01/18/john-scofield-uberjam-band-saalfelden-jazzfestival-august-2002/).

 

El Jazz Fusion, Jazz Funk, Acid Jazz i sobretot el Free Jazz es veuen representats en aquests músics, no és d'estranyar les crítiques des de les parts més immobilistes dins de la música, però la feina feta per aquests músics ens deixa una gran obra d'art.

John Scofield guitarrista de la banda amb la seva ibanez guitar.

Font )http://www.vervemusicgroup.com/images/local/400/210a0902-6dc2-4ff3-b487-97bb052514ae.jpg).


 

     John Scofield Band, Überjam, Acidhead


 

John Scofield Band, Überjam, Animal farm.John Scofield Band, Überjam, I brake 4 monster booty.John Scofield Band, Überjam, Jungle fictionJohn Scofield Band, Überjam, Tomorrow land.


John Scofield, Polo towers en directe.

Modificado por última vez en Lunes, 18 Marzo 2013 16:32

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos