Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 20 Mayo 2013 19:10

John the revelator.

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(6 votos)

Com en moltes de les tècniques musicals, ni els mateixos estudiosos es posen d'acord en el músic que les va inventar, de fet ni tan sols es posen d'acord en el lloc, data de naixement, influències musicals ... Certs autors, dirien que és la suma de diversos factors els que van fer que una determinada tècnica evolucionés fins pertànyer a una cultura musical determinada. Gràcies a les noves tecnologies, que usades per satisfer l'ànsia de coneixements de les ments més obertes, tenim al nostre abast noves dades que estudiosos, aficionats, "fans", i fins i tot descendents de cert autor en qüestió, que gràcies al seu bon fer llancen de manera altruista a la xarxa. Avui dia, són poques les persones que funcionen de forma desinteressada, fins i tot certs professionals dirien que aquest “desinterès” és una forma de egoisme personal. 

A causa de l'estil de vida que fluïa pels EUA a finals del segle XIX i principis del XX podem gairebé intuir la forma de vida dels afroamericans en una societat on les objeccions racials van arribar al seu màxim exponent, per a aquella societat hagués estat impensable tenir  “ un negre a la CasaBlanca ". Per a l'autor de John the Revelator (John the Revelator és una cançó tradicional, diem que Blind és l'autor d'aquesta gravació), la vida va haver de ser molt dura, passant penalitats que avui ens semblarien de pel.lícula en blanc i negre.

Blind Willie Johnson, un dels majors impulsors de la tècnica del slide, no cal oblidar que músics com Blind es van crear a si mateixos, ja des de ben jovenets s'atreveixen amb l'instrument. Són moltes les teories que els estudiosos defensen cadascun amb els seus argument la tècnica del slide, que consisteix a lliscar pel pal una superfície llisa, que fregui lleugerament les cordes, però que aquestes no toquin el pal;  és millor posar unes imatges.


  http://www.dolphinmusic.co.uk/article/3803-10-giants-of-slide-guitar.html

 

 

http://mynewsviews.com/slide_guitar

 

Blind va influir en aquest estil en els músics del delta blues, així com en bandes de rock com Led Zeppelin, a músics com Gary Davis, Bob Dylan, Steve Vai ... i per descomptat al Rei del Delta Blues (Robert Johnson). Són incomptables les versions que d'aquest músic s'han realitzat al llarg del món, fins i tot una de les seves cançons va viatjar a l'espai amb la sonda Voyager.

Blind Willie Johnson.
http://mycrosurcos.files.wordpress.com/2013/04/blind_willie_johnson.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://grapewrath.files.wordpress.com/2008/03/blind2bwillie2bjohnson2bby2br-2bcrumb.jpg

 

 

Deja un comentario

Noticias España

Noticias económicas

Noticias Conciertos