Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 14 Junio 2013 17:07

Canço d´estiu dius?

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(5 votos)

Segons algunes teories dels més estudiosos, la humanitat evoluciona segons la música que escolta (obviarem una gràcia fàcil i gratuïta). Però també cal que ens preguntem quina música és bona i que música no ho és, si és que podem fer-ho, malauradament la música a dia d'avuí en gran part està dominada per grans firmes, firmes que ens volen fer creure que són independents, si clar...

Però ens podem fer certes preguntes, és realment bona la música que escolte? O si m'agrada cert estil de música, ja és bona? Açí cauríem en el tòpic, que si m'agrada és bo. 

Podriem aventurar a dir que la cançó de l'estiu del seixanta-tres, clar del dos mil seixanta-tres ja està preparada, només cal trobar qui la interpretarà. Hem de fer cas dels mitjans de comunicació en la música que posen quan ja sabem que tenen estudiat fins al tipus de música que cal posar al supermercat per regular les vendes?

Prototips que cada estiu surten als mitjans, buscant la teoria de la mera repetició.

Excepte ments privilegiades, tots hem crescut llegint algun tipus de premsa juvenil. Amb l'edat la majoria de persones evoluciona i si és amant de la lectura continuarà llegint, això no implica que de tant en tant es continuï llegint una lectura més desenfadada. Que passa amb la música? Com és possible que el director comercial, el professor, el llicenciat es continuen emocionant i perdent les formes amb la música que escoltaven de joves, música estudiada, orientada i comercialitzada per a un sector de la població llavors juvenil.

Segurament serà la màgia de la música, certs professionals opinen que quan arribem a ser molt majors i ens visiten certes malalties degeneratives, som capaços de reconèixer melodies, fragments de cançons i es consigueixen millores, esperem que amb els avanços científics la música serveixca de ajuda per fer la vida més còmoda als nostres majors. 

Gràcies Les paul.

 

http://www.pbs.org/wnet/americanmasters/episodes/les-paul/chasing-sound/100/

 

 

 

 

 

Des de molts sectors es critica la xarxa, com si per culpa de la xarxa s'hagués trencat el negoci de la música, sempre són els mateixos autors els que es queixen de la xarxa, de les còpies, potser és que se'ls ha acabat el xollo i han de tornar a la carretera, o l'estudi, si és que no els han abandonat les seves muses.

 

Com diria el meu mestre, un poc de música?.


Tribal tech.

Miles Davis.

Ella Fitzgerld.

Larry Carlton.

Wes Montgomery

Bill Evans. (Pianista).

Mike Stern & Bill Evans (saxofonista).


No a les retallades!


Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos