Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 15 Julio 2013 19:35

El rocker que va anar al cel.

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(7 votos)

 

Criticat pels més cavernícoles dins del Rock dur, criticat pels bluseros que habiten a les cavernes ...  criticat per tots aquells que baixen de l'arbre per menjar i després tornen a pujar. El progrés de Gary Moore dins del món de la guitarra és excepcional per a la nostra secció, podríem afirmar que cada guitarrista de qualsevol racó de la mare  Gaia té influències de Gary Moore, segurament els més joves no sàpiguen qui és, però segur que d'aquests joves els més inquiets el tenen present en el seu estudi i qui no té referències d'aquest guitarrista el té segurament d'altres guitarristes que sí que es van veure influenciats en el seu estil pel mestre. Guitarrista que va evolucionar des dels sons més durs (saturació, distorsió, overdrive ...) fins als sons més nets i elegants amb chorus i delay, no per això va deixar de banda els sons més durs, senzillament els va incorporar amb el seu toc personal a enriquir els nous estils per on es movia.Gary Moore, amb la seva estimada Les Paul.

http://www.themetalcircus.com/jepege.php?w=350&;h=350&url=images/noticias/garymoore_copy4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Com hem escrit anteriorment era durament criticat per tots aquells que estant ja en la maduresa de la seva vida s'han estancat en els gustos que tenien en la seva joventut, sense mirar que hi ha més enllà de les nostres pròpies limitacions, Gary Moore va trencar realment les seves pròpies fronteres, les va trencar precisament per col.laborar amb quantitat i varietat de músics, dels quals es va veure influït i per tant, ell també va influir en l'estil d'aquests. Lamentablement per als mortals, va ser cridat per prestar la seva fabulosa música amb altres genis de la guitarra al Valhalla dels guitarristes, alla on només hi poden anar els elegits.

 


Gary Moore.

http://www.themetalcircus.com/images/reportajes/gm2.jpg

 

Podem suposar que Gary Moore continua evolucionant dins del rock i del blues, com tot intèrpret  com cal, segurament Gary estarà investigant en nous estils i fusionant la seva magistral tècnica. Només hem d'utilitzar les noves tecnologies per descobrir la música d'aquest geni, les etapes que durant la seva vida va anar traspassant i la transgressió que va realitzar dins d'estils més minoritaris.Still got the blues

 

Parisenne Walkway


Live blues.


 

Gary Moore & The Midnight Blues Band - Live at Montreux 1990.


Gary Moore - Voodoo Chile (Jimi Hendrix).


B.B King, Gary Moore, Luther Allison.

 

Gary Moore & BB King Live 1992.


Gary Moore - End Of The World.


Gràcies Mestre, segur que des d'on tu estàs també diries, No a les retalladles!.


Modificado por última vez en Martes, 16 Julio 2013 13:32

1 comentario

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos