Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Jueves, 17 Octubre 2013 22:13

La Màquina del sexe.

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(64 votos)

A l'atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona,
de classe baixa i nació oprimida.

            I al tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.

 

(M.M. Marçal)

Per poder parlar del funk, hem d'entendre que el funk es basa en l'expressió més alta de fusió entre diversos estils provinents de diverses cultures, així com hem de reconèixer que el funk és la interacció dels diversos músics que en aquest moment estan interpretant una sessió . Els més estudiosos (la gran majoria desconeixedors del món musical), divideixen el funk en diverses categories, oblidant la importància de cada músic en la sesió, veurem multitud de definicions, cadascuna defensant els seus propis interessos, i en aquesta batalla de definicions oblidarem el que realment és important, el funk.

El funk és la fusió de diversos instruments i intèrprets que aporten al resultat final una riquesa d'estils, harmonies, ritmes realment increïbles, aquesta clar que l'evolució fa que cada vegada més instruments s'incorporin en una sessió de funk, aportant contrastos que a part de diferents sons ensenyen a la resta dels intèrprets.


http://www.toupeeornottoupee.com/JamesBrown.jpg

 

Els més conservadors, havent escoltat poques sessions de funk, són capaços de reduir el funk a la interpretació d'un acord i una melodia sobre aquest (des Joe´s Garatge humilment els recomanem que obrin la seva ment i escoltin música, de diversos estils) .

 

Tots els estils es veuen representats en una sessió de funk, els temes de funk moltes vegades provenen d'una sessió de improvisació, (no tots els anomenats músics saben improvisar sobre una melodia , fins i tot sent una melodia d'un sol acord) aquesta improvisació amb la repetició passa a ser un tema més estructurat, quan el tema està totalment definit la riquesa que han adquirit els intèrprets els servirà per a altres sessions, amb diferents intèrprets, instruments.

 

La gran riquesa musical que absorbeix un músic quan toca, quan juga amb l'instrument amb altres intèrprets, li servirà d'aprenentatge i en el futur farà servir frases, acords, harmonies més riques.

 

Un gran representant d'aquest estil musical és l'anomenat padrí del soul, au nocturna per naturalesa i un nocturn bohemi. Un espectacle sublim.

 

 joe 20 2

http://www.kalamu.com/bol/wp-content/content/images/james%20brown%2001.jpg 

 

 

 

 

 

No a les retallades!

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos