Error
 • Error de carga de datos de alimentación
 • Error de carga de datos de alimentación
Jueves, 19 Diciembre 2013 19:50

INVADER

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(6 votos)

"Després de tot, Déu va escriure el llibre, i en ell diu que ens va fer a la seva semblança! Així que si som tontos, llavors Déu és tonto, i si potser un poc lleig...".

                                                                                                          (Frank Zappa).

Només hem de consultar els mitjans de comunicació  per adonar-nos de les retallades que està patint el món de la música, bé, i els músics que mai han tingut cap ajuda?

Un clar exemple de passió per la música i pels instruments la tenim en Leo Fender, després d'inventar baixos, guitarres, amplificadors, Leo Fender va crear al costat de dos amics una nova marca de guitarres, G & L guitars. Des de que va vendre la seva companyia Fender enllà per 1965, molts dels apassionats d´aquest gran luthier ja no veuen les generacions d'instruments Fender com els originals, senzillament perquè no està Leo Fender.

A partir de crear la G & L guitars Leo Fender es va centrar en millorar les prestacions dels seus instruments, va crear noves tècniques per millorar l'ànima dels instruments, nous materials per a la construcció de les pastilles de so, si hem tingut una Fender (guitarra, baix) a les mans, el volum que té per norma general és molt inferior al que pot tenir per exemple una Les Paul, Leo Fender va dedicar molt de temps a trobar una solució per satisfer les necessitats dels músics que utilitzaven els seus instruments, en realitat va crear una generació de guitarres i baixos que seran objecte de col.leccionistes. Possiblement les guitarres i baixos Fender son juntament amb la Les Paul els models més copiats en l'univers, podem consultar la xarxa per trobar milers de marques que comercialitzen instruments imitant aquestes marques.

http://img.photobucket.com/albums/v388/shroud/GL.jpg

Una G&L Invader.


 

Trobar una persona que dedica el seu temps, segurament ja no necessitant fer-ho, demostra l'amor de Leo Fender per les seves creacions; en Joe 's Garage, hem tingut algunes poques vegades el privilegi de poder tenir a les mans un instrument com aquest, la veritat és que Leo Fender va millorar molt l'ànima dels instruments, el va millorar tant que quan et penges aquesta fabulosa guitarra sembla que cobri vida.

http://img1.imagesbn.com/p/9780634069222_p0_v1_s260x420.jpg

 

Tant la companyia Fender, com la G & L guitars, tenen una extensa col·lecció d'instruments, si ens fem amb un catàleg de Fender, la quantitat d'instruments que es fabriquen és increïble, el catàleg de Fender és com un llibre, cal tenir les coses molt clares quan es va a adquirir un instrument Fender, ja que la varietat de models que fabrica és molt extensa i ens pot portar a confusions. També hem de dir que la G & L guitars sempre ha semblat més una marca de luthier que una fàbrica de fer instruments en sèrie.


 


Fàbrica Fender.


Jimi Hendrix amb una Fender.SRV & Albert King.Robben Ford & Telecaster.


No a les retallades!

1 comentario

 • Enlace al Comentario My Guitar Wants to Kill Your Mama Viernes, 20 Diciembre 2013 14:09 publicado por My Guitar Wants to Kill Your Mama

  21 de desembre, va néixer el xiquet Frank Vincen Zappa.
  Gràcies mestre, farà vint anys que el Mestre Zappa va partir cap a l'illa al costat de Elvis, Frank Sinatra, Robert Johnson, Jimi Hendrix, Varèse, SRV ...

  Gràcies Mestre.

  Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos