Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Miércoles, 26 Febrero 2014 18:19

Sense paraules… I part.

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(7 votos)

Yo reivindico para mí a Francisco Sánchez.

                                               (Paco de Lucía).

Que la vida és un instant ho tenim tots clar, la senzillesa i la humilitat fan grans a les persones. A la secció Joe 's Garage tenim com un dels grans referents musicals a Francisco Sánchez, no fa molts anys vam tenir l'oportunitat de veure en directe al gran Mag, realment sorprenent per mers aficionats, personalment crec que qualsevol guitarrista deixaria de tocar una temporada després de veure i escoltar el gran Mag en directe. La pèrdua d'un guitarrista d'aquest nivell és irreparable, podem dir que hem viscut a l'època d'aquest gran músic i si hem pogut gaudir de la seva música en directe, podem dir que som uns privilegiats, com qui troba feina avui en dia.

És difícil valorar l'estil de Francisco Sánchez, ell mateix ha comentat en infinitat d'entrevistes, que conèixer a Al Di Meola i John Mclaughlin li va obrir molts camins musicals.

 

 

 

 

Mediterranean Sundance.

 

Concierto de Aranjuez.

 

Paco De Lucia - Live At 31st Leverkusener Jazztage 2010.

Paco de Lucia - Live at the Montreux Jazz Festival 2012

 

 

 

“Adam i Eva eren al paradís, i el conte de fades diu que la serp dolenta va convèncer l'home de menjar la poma de l'Arbre del Coneixement. I el càstig va ser que Eva hauria sagnar i ell hauria de treballar. Però què tenia de dolent voler tenir coneixement? Per això, el cristianisme és una religió anti-intel.lectual. No volen que siguis Intel.ligent. Així que tens que ser un estúpid imbècil i tens el cel guanyat… Això és el cristianisme”.

 

 

 

                                                                       Frank Zappa.

 

Gràcies Mestre.

 

Modificado por última vez en Miércoles, 26 Febrero 2014 18:34

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos