Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 26 Mayo 2014 15:29

The man from utopia.

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(0 votos)

“Ens diuen que recordem la idea, no l'home perquè els homes fallen. Els poden atrapar, els poden matar i oblidar. Però 400 anys després, una idea encara pot canviar el món. Jo he vist el poder de les idees. He vist gent matar en el seu nom i morir defensant-les. Però un no pot besar una idea. No pot tocar-la ni abraçar-la. Les idees no sagnen, no senten dolor, no estimen. Jo no estrany una idea sinó a un home. Un home que em va fer recordar el 25 d´Abril…”

Versió lliure V de Vendetta.

Fa anys un professor ens preguntava si ens agradaria haver viscut els temps convulsos de la nostra societat, la veritat és que pocs anys després hem passat a perdre drets que durant els últims quaranta anys s'havien guanyat, estem veient com la llibertat d'expressió està sent retallada, probablement perquè hi ha qui no els agrada que els diguin les coses, cal anar amb compte amb les lletres que es poden posar en una cançó, les paraules ja són una arma de destrucció massiva. Com deia el gran Zappa la política és el departament " espectacles " de la indústria.

http://www.taringa.net/Pumpkinghead92/mi/ZJMhC

 El rock és protesta, el rock és la no acceptació de les normes establertes pel poder, segons el Zappa més freudià "moltes coses errònies de la societat han de ser atribuïdes al fet que la gent que va fer les lleis tenia un mal ajust sexual".

No és possible que el món de la música estiga tan callat, tan callat com les parets del meu poble, les parets del meu poble estan mudes, mudes, com en la dictadura. Totes aquestes retallades, injustícies i atacs als drets fonamentals de l'ésser humà tindran les seves conseqüències, la sensibilitat especial que tenen els músics farà que siguin compostes moltes obres d'art davant de totes aquestes injustícies.

Ja ho deia Carlos Santana, “els xiquets han de jugar”.

No serem una societat que valga la pena si la gent gran, nens i dones pateixen les més dures retallades.

Com diria el meu mestre ... Un poc de música?

 

 

 

Modificado por última vez en Lunes, 26 Mayo 2014 15:42

Medios

Victor Wooten

Stanley Clarke, Marcus Miller & Victor wooten.

El Mestre Jesus Gimeno a la bateria.

Miles Davis.

Yngwie Malmsteen.

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos