Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Miércoles, 23 Julio 2014 17:39

Tocat per les mans dels deus.

Escrito por  en Joe
Valora este artículo
(0 votos)

"En certa manera, la vida és com el jazz ... és millor quan improvises".

                                                          

                                                                                              (George Gershwin).

"El més important és tocar amb la teva oïda, perquè si sona bé està bé. És clar que el que per algunes persones sona bé per a altres no, però no crec que hi hagi una drecera per això. Has d'aprendre a escoltar. Has de gravar i escoltar, vaig tocar bé aquest vibrato?, vaig tocar aquest lligat clarament? vaig estirar bé la corda? i amb el temps et guardes el que vas fer bé i rebutges el que vas fer malament. D'aquesta manera et vas convertint en un millor músic. "    

(Yngwie Malmsteen). 

La guitarra que utilitzava el gran Mestre Wes Montgomery.

http://images.gibson.com/Files/8ed35757-5038-4522-8851-7d91e49589bc.jpg

Sempre des Joe´s Garage hem defensat la necessitat de saber escoltar, saber escoltar és fonamental per adonar-se dels errors que cometem.

Quan adquirim el nostre primer instrument, temptats pels mitjans de comunicació, també coneguts com els mitjans de desinformació, adquirim per norma general un instrument que en aquest determinat moment fa servir un músic, un grup, no ens adonem que el sistema ens ven un producte, conegut avui dia com en aquest cas com “guitarra signature”. Són pocs els avançats que tenen clar quin instrument necessiten.

 

 

Wes Montgomery.

http://jazztimes.com/images/content/articles/0000/1657/200508_056_depth1.jpg?1230015740

Si parlem d'avançats i de creadors no podem oblidar-nos de Wes Montgomery, si només escoltem la seva obra i no la veiem a la pantalla, ens sorprendrà la velocitat i la varietat de notes que aquest guitarrista pot fer, realment virtuós i per als grans del Jazz tot un pare per a aquest estil de música, però ens endurem una sorpresa encara més gran quan vegem la seva tècnica, la llegenda diu que va aprendre a tocar amb el dit polze per no molestar als seus veïns, guitarristes com George Benson diuen que Wes Montgomery tenia un gra de blat de moro en el seu polze dret. George Benson, Jimi Hendrix, Pat Martino, Pat Metheny, Lee Ritenour, Steve Howe, Eric Johnson, Joe Satriani, Steve Lukather, Steve Ray Vaughan …grans guitarristes que en declaracions han nomenat a Wes Montgomery com una gran influència en els seus estils i en la seva forma d'executar les notes.

"Una cosa que recomano per millorar ràpidament la teua musicalitat, és aprendre idees curtes, 5 o 6 notes, després una frase, part d'un sol, patrons melòdics i rítmics, enllaçar aquestes mateixes idees, desenvolupant lentament primer i augmentant cada dia més aquest vocabulari, tard o d'hora comences a crear les teves pròpies idees. És com aprendre un altre idioma. "           

(Scott Henderson).

Com diria el meu mestre ... Un poc de música?

Medios

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos