Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 04 Julio 2016 17:29

Funkadelia.

Escrito por  en Joe.
Valora este artículo
(0 votos)

Woody Guthrie (amb dos armes de destrucció masiva).

"Quan el poder de l'amor sobrepassi l'amor al poder, el món coneixerà la pau".

                                                                  Jimmi Hendrix.

El que se sap ignorant juga amb avantatge, i és que ell ho sap.

                                                                                              En Joe.

Només hem de buscar a la xarxa pàgines anomenades “culturals”, moltes d'elles pertanyents al món de la faràndula, ràpidament veurem paraules com respecte, igualtat, drets ... la faràndula com sempre intentant demostrar amb paraules i parauletes el que amb fets no pot, aquest exemple es pot aplicar també a les classes que es creuen especials i superiors, parauletes i més parauletes i molts pocs fets. Senyories: el maquillatge amb la disfressa poden confondre al principi i pot ser que el llop en realitat vesteixca pell de corder, tret característic d'un veritable depredador.

El gran Zappa recomanava anar a votar per poder generar un canvi, els més superficials, molts d'aquells que anteriorment utilitzaven frases com, votar no serveix per a res, us manipulen, hi ha coses més importants que anar a votar, anar a votar és una forma de distreure la vostra atenció ... ara s'han sumat a corrents noves, però per a res diferents que han sorgit en els últims temps, senzillament perquè estan de moda, segurament el dia d'anar a votar estaran pensant en les papallones (si és que el seu cervell té la funció de pensar).

No serà la primera vegada que des d'aquesta senzilla i independent secció parlem d'etiquetes, que avuí ampliarem a galons, butaques i medalles ja que com deia l'admirat Hendrix l'amor al poder sobrepassa al poder de l'amor, segurament no cal ni sortir d'aquesta revista digital per adonar-nos de l'amor a les etiquetes, medalles, galons i butaques, fins i tot “càrrecs” podríem dir (i que contents que estan amb els seus galons i etiquetes els vulgars animalets… animalitos… com diria el meu mestre).

"La indústria musical professa de tenir una ment molt oberta. Però he conegut a moltes d'aquestes persones i són de ment oberta mentres penses com ells".

Hilary Jones.

http://www.drummerworld.com/Videos/hilaryjonesmdgroovin.html

Sense les dones no hi ha revolució.

Sempre des d'aquesta secció hem comentat que el slap és una de les nostres tècniques de baix elèctric preferides, no es pot parlar de la tècnica del slap sense parlar de Louis Johnson, un gran, únic i irrepetible, un creador sense la ximple necessitat d'aquesta malaltia anomenada “titulitis crònica” que ha creat una societat necessitada de galons, una societat deshumanitzada que deixa de banda a les persones per satisfer el seu propi ego, ego que ve de les seves pròpies mancances com a persones. Un home i un baix, un baix i un home, suficient per crear, per crear atmosferes musicals, ritmes, tècniques impensables, gran entre els grans, un visionari del món de la música, un creador gran sense tonteries, sense destarifos, ni caretes, ni maquillatge, sense disfresses i totes aquestes vulgaritats i ximpleries que agraden a les ments més tancades i poc creatives,  ( normalment aquestes ments són les que es consideren a elles mateixes les més brillants, “el neci es creu savi, però el savi sap que és un ximple” W.S).

 

 

 

 

 

 

 Louis Johnson.

http://wooferradio.com/wp-content/uploads/2015/05/Louis-Johnson.jpg

 

 

 

 

 

 

Un baixista copiat i imitat per tots els mortals, aficionats i professionals de la jungla de les quatre cordes, tots sabem que els que més saben són els que menys necessitat de medalles, càrrecs, galons i butaques tenen, els més incompetents necessiten d'aquestes etiquetes per satisfer les seves pròpies mancances i frustracions com a persones, son els sabuts del segle XXI (o s'ho creuen).

  Louis Johnson amb Leo Fender.

http://www.eurweb.com/wp-content/uploads/2015/05/louis-johnson-leo-fender1.jpg

La seva màquina va ser construïda per un altre geni del nostre temps, Leo Fender. Un Musicman Stingray, els genis sempre s'envolten de genis. Gàcies Louis Johnson moltes gràcies.

 

Louis Johnson.

https://i.ytimg.com/vi/0b8NIsZkrAI/hqdefault.jpg

Com diría el meu Mestre… un poc de música?

Aneu a menjar-vos les ungles ... i els dits també… artistes!! (sense art).

https://www.youtube.com/watch?v=MQkjDxHvaXc

https://www.youtube.com/watch?v=gc1xDg5EBGw&list=RDgc1xDg5EBGw#t=178

https://www.youtube.com/watch?v=Dn8oC2pjBCc

https://www.youtube.com/watch?v=Up27oqUZu5M

Encara us queden dits? ... podeu començar amb els dits dels peus doncs…

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos