Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Sábado, 08 Julio 2017 17:04

Estimat censor: En Joe protesta i en la teva cara.

Escrito por  En Joe
Valora este artículo
(0 votos)

No puc parlar-te de música perquè tu no saps res, absolutament res sobre música. Puc parlar-te sobre política, sociologia, humanitats, lliteratura i totes aquestes coses perifèriques sense importància, però no puc parlar-te sobre música. No hi ha prou informació en comú com perquè fosses capaç d'entendre el que jo et pogués dir. A més, als que llegeixen (la que dius) la teva revista de merda no els importa una merda la música de totes maneres.

Frank Zappa.

La secció Joe´s garage, una humil i senzilla secció, segurament molt ignorant, sense dubtes, perquè no dir-ho, defensem la llibertat d'expressió, sempre defensarem la llibertat d'expressió, vinga de qui vinga, malauradament en aquesta revista hi ha la figura del censor, com en temps passats, temps negres, però jo em ric d'aquesta figura, un censor que no oblidem que s'ha autoproclamat ell mateix (sabut), residus tòxics d'una societat poc tolerant, sectària, xulesca i feixista. Només creieu en la vostra llibertat d'expressió, però no tolereu la dels altres.

 

"Què es pot esperar d'una societat que és tan primitiva que s'agarra a la creença que certes paraules del llenguatge són tan poderoses que et poden corrompre res més sentir-les?"

Frank Zappa.

 

Joe sap que és ignorant ... i tu?

 

Avui no hi ha música, ja que en música el silenci també s'escriu.

 

 

Deja un comentario

Noticias España

Noticias económicas

Noticias Conciertos