Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Jueves, 13 Septiembre 2012 02:00

6-Hiram Bullock.

Escrito por  Joe
Valora este artículo
(2 votos)

Ens agradaria fer una referència a un gran guitarrista, un dels grans, després de començar a tocar diversos instruments, aquest fabulós músic es va decantar per la guitarra, va estudiar a la University Miami Music School, on va coincidir amb Pat Metheny i Jaco Pastorius que van ser alguns dels seus mentors, on va conèixer a grans músics que més tard coincidirien amb ell en grans bandes, estem parlant d'un músic que va saber combinar el jazz, el rock i el funk a nivells majestuosos, sense oblidar que va prestar la seva gran veu en moltes gravacions i col.laboracions, una veu potent i punyent. Hiram Bullock, de pares Nord-Americans però nascut a Osaka (Japó).

Podem dir que va ser un músic polifacètic un músic que tenia a part d'un gran talent musical un gran do de gents, podríem considerar-lo un autèntic showman. Els que hem tingut el privilegi de veure-ho actuar en una petita sala on el músic mira directament als ulls del públic podem assegurar que desprenia aquesta màgia especial que només els grans transmeten, eren ell i dos músics més, però la nit de funk i de grans improvisacions quedarà per sempre en la nostra memòria. A poc a poc es va anar guanyant una excel.lent reputació com a músic i compositor arribant a tocar amb The Brecker Brothers, David Sanborn, Paul Simon, Chaka Khan, Pete Townsend, Bob James, Sting, James Brown, Miles Davis, Mike Stern, Kenny Loggins, Billy Joel, Burt Bacharach, Roberta Flack, Spyro Gyra, Eric Clapton, Al Green i James Taylor, etc ... Sense deixar de banda les seves pròpies gravacions, és clar que el jazz-fussion és per minories.

 

Recordo encara aquella nit, no em podia imaginar tal malbaratament de tècnica, de ritme i d'improvisació, tot això junt una potentíssima veu i un magnífic so, la presència a l'escenari, un petit escenari i Hiram, que baixant al públic, barrejant-se amb ell va interpretar llargs “solos” amb la seva banda, temes coneguts dels més grans del jazz, va ballar amb el públic, un públic que a diferència d'altres estils sap que va a veure i escoltar, un públic que va vibrar amb Hiram.

 

Gràcies Hiram… Moltes gràcies…

 

 


 

 

 

 

Visto 1856 veces

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos