Imprimir esta página
Lunes, 15 Octubre 2012 02:00

Teories del so 7- Andy Timmons

Escrito por  Joe
Valora este artículo
(1 Voto)

Ens agradaria parlar d'un guitarrista que farà escola, als seus quaranta i pocs ha tocat amb el millor del món del rock.

 Andy Timmons, guitarrista Nord-Americà, que combina varietat de tècniques i que és capaç de combinar-les entre elles, imprescindibles són seves col.laboracions amb diferents músics. També ha tocat al costat de molts dels seus ídols com Steve Vai i Joe Satriani (com convidat a les seves gires del G3), Eric Johnson, Steve Morse, Mike Stern, Ace Frehley, Ted Nugent... etc.

Com entre altres guitarristes, la casa Ibanez Guitars li va donar a Andy Timmons un prototip de guitarra perquè Andy la provés, content devia quedar ja que fins ara la continua utilitzant, després de més de vint anys.

Va començar amb la guitarra clàssica durant els seus primers anys, però per a ell havia altres mons dins de la música per on investigar, es va traslladar a la Universitat de Miami, Pat Metheny i Jaco Pastorius havien anat com alumnes, però al final va acabar en una altra ciutat tocant, a partir d'açi la quantitat de grups pels quals ha passat aquest músic són molts, a part de les seves sessions com a músic d'estudi, en les quals presta el seu estil a diversos estils de música.

Guitarra Ibanez Andy Timmons.
 

En Joe

Visto 1812 veces