Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 15 Marzo 2013 19:30

LA CAIGUDA DE L'IMPERI INDIVIDUALISTA

Escrito por  Joaquín Tauste
Valora este artículo
(8 votos)

tausteL´home com a ésser viu que pensa, determina els seus plantejaments existencials de forma exponencial a les sues facultats i els fica en valor quan les circumstàncies són propicies, amb aquest principi es pot certificar que nosaltres des del nucli podem modificar el nostre entorn. Actuem d'aquesta forma per supervivència, per mantindre el nostre espai vital d'una forma ordenada i en el que ens desenvolupem amb comoditat. 

Amb aquest raonament, les persones formem una societat fragmentada per interessos individuals que poden acoplar-se  dins d'uns pactes, eixe camí comporta grans sacrificis que tots tenim l'obligació de pendre si volem continuar amb el nostre espai vital on les nostres llibertats i aspiracions no siguen exterminades per un poder individual que no el respecte.

          En l'actualitat, més que mai el món ha deixat de ser un planeta relativament poc explotat enèrgica i demogràficament a tindre una altíssima taxa de desestabilització en aquestes dos àrees fonamentals per a la seua supervivència, on les diferències entre els que tenen oportunitats i els que no (rics i pobres) depenen directament d'aquestes variables.

         Dins d'aquesta comunitat globalitzada per l'economia, l'emigració, les telecomunicacions i el transport, les actituts individuals tenen un gran impacte que cal mesurar. Els pactes han de tindre concordança i respecte per la llibertat de cadascú, pensant que la suma de tots és literalment la col·lectivitat

Modificado por última vez en Miércoles, 20 Marzo 2013 19:49

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos