Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Martes, 16 Abril 2013 22:32

PER DAMUNT DE TOT, RESPECTE I COMPRENSIÓ

Escrito por  Joaquín Tauste
Valora este artículo
(7 votos)

tauste

En el moment precís que escric aquestes línies, pense en tota la població que no pot gaudir d´un sistema polític democràtic com el que nosaltres ens desenvolupem sempre millorable, però d´innegable positivitat en tots els àmbits de la societat espanyola en el seu conjunt. Per aquest motiu hi ha que defensar tot el que s´ha conseguit sense donar un pas en fals que puga ensarronar tot el treball ben fet.

Al mateix temps que la terra és un préstec dels nostres hereus que tenim l'obligació de tornar en millors condicions. Les lleis també deurien de tindre un tractament homogeni per a tota la población, independentment del seu punt geogràfic de naixement, per a una millor distribució de la dignitat i prosperitat que tots volem per a nosaltres i els nostres.

Aquest projecte, sense analitzar es sembla més a una utopia que a una proposta de factibilitat, però una vegada analitzat té tot el sentit possible que dóna un sistema jurídic just i llibertari que dona a les persones regulades per aquest una confiança neta en el seu funcionament.

A un cop d´ull es pot comprovar que en les delimitacions geogràfiques governades baix un sistema democràtic són aquestes les zones on es pot gaudir de major progrés global. Això passa per un detall determinant, el ciutadà és responable directe de la seua governança i les ferramentes necessaries per a fer aquest govern millor és fonamenten en dos principis: un és el respcte a les persones que no pensen i actuen de forma diferent a la que una persona o grup triaria en mateix objecte de discusió, i l´altra, no més important, és la comprensió directa de les diferents reaccions a un mateix problema.

Deja un comentario

Noticias España

Noticias económicas

Noticias Conciertos