Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 20 Mayo 2013 19:08

A LA RECERCA DE L´INMORTALITAT

Escrito por  Joaquín Tauste
Valora este artículo
(11 votos)

tauste

Aquell a qui els déus estimen mor jove (Menandro)

 

Passat, present i futur, tres termes que defineixen la profunditat de l´abisme del temps i l´home observa i espera, tic tac, tic tac...  reflexionant sobre aquest marasme que representa la quotidianitat supeficial que representa vore el temps passar de llarg.

    Joventut, tressor diví, conten els més majors i et pregunten, i tú de major que vols ser? i la resposta és una que en eixe moment tenim molt clar, però les circumstàncies canvien i les nostres referències van unides innexorablement cap a elles, viu com penses o acabaràs pensant  amb conformitat amb el que vius.

 

     Per això, es necessari tindre clar que la vida es canvi i que tot pot passar en qualsevol moment i tenim que estar preparats per a afrontar aquest viatge al qual tots estem convidats a  fer realitat els nostres reptes, transformant eixes  circumstàncies paralitzants per unes altres que ens espentejen a favor de la direcció desitjada.

 

     Després de tot, el més important i transcendent d´aquest viatge no és sols arribar si no al mateix temps és saber com, per qué? i amb quina finalitat el realitzem, perquè tot compta i és important, només tenim que tindre clares les respostes per encertarles.

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos