Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 15 Julio 2013 19:33

BENVINGUTS AL DOLÇ SOMNI D´UNA VESPRADA AL TEATRE

Escrito por  Joaquin Tauste
Valora este artículo
(6 votos)

tauste

“Al elaborar un ideal podem donar per suposat el que desitgem, però cal evitar-ne els impossibles.”

Aristòtil.

 

    Al escriure, aquestes línies, m´imagine un teatre ple de gom a gom. Desitjós d´ assistir a una funció que els fera agitar-se i al mateix temps que els puga tranquil·litzar. No es un objectiu fàcil per part dels actors recrear una finalitat tant complexa. Necessita la connexió dels assistents a l´obra d´una empatia especial, per poder entendre les diferents vessants d´un text, que tenen que

interpretar d´acord amb la seua satisfacció.

 

    Si heu estat atents, ací en aquesta funció, el que realment és el protagonista és el públic, el qual tria les emocions que vol recrear per mig d´un text dramatitzat. Aquest és un efecte vigoritzant que uneix el emissor amb el receptor per mig d´un missatge, com una mena d’eucaristia. Dins d´aquest cúmul de conceptes remena el més important de tot, el valor de les emocions traduïdes en paraules i gravades a foc lent a la pell, en forma de transcendència que ompli un desig.

 

   Per aquest motiu, quan en el fragor de la nit la funció finalitze i les portes del teatre es tanquen i nosaltres tornem a la realitat, s´ha de tindre el coratge de continuar volen ser els protagonistes en un món no fictici. Un mon on la força del destí  no comprimeix la nostra determinació. Per a que tot no soles quede en un somni.

Modificado por última vez en Martes, 16 Julio 2013 13:35

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos