Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 16 Agosto 2013 12:34

Preguntes i respostes

Escrito por  Ximo Tauste
Valora este artículo
(5 votos)

tauste

Pel que respecta a les coses materials, les definicions no poden donar remei a aquest mal (el mal de la confusió i la disputa) ja que les definicions generen paraules i les paraules engendren noves paraules.”

Francis Bacon.

Ací, Ací... molt a prop, dintre de nosaltres, en la profunditat dels nostres sentiments batega amb força imperant la paranoia mes absoluta i absorbent. Una paranoia que dicta el signe d’aquells que cauen en el pou del seu poder totalitari, que segresta qualsevol altra forma de percepció. La realitat sempre esclavitza de forma física el que ocorre amb una perfecció inqüestionable com una mena d’estat natural de la matèria i es pensa que no i ha resposta possible.

D’aquesta forma, l’home pot qüestionar en un moment donat si eixe sentiment automàtic es un fet únic e inexorable o si, per contra es simplement un reflex convencional. Un reflex que cal compartir per a estar totalment integrat en un sistema dominat per el pensament únic. Aquell que criminalitza al diferent i ofega qualsevol nota dissident, basant-se en la seua pròpia raó com a base de la realitat que imposa a la resta. Aquell qui domina les raons de la resta, domina al món.

Aquest fet visionari parteix sempre des de el món interior i es fa visible al exterior. Mai es al contrari per que la percepció de la realitat es el reflex de la nostra mirada. Una mirada que actua com un calidoscopi que analitza les distintes perspectives que emanen d’un mateix concepte amb el nostre propi filtre. Un concepte extern i comú per a tots que s’inicia en la unitat de la raó. Una raó sempre superposada a un esquema d’inferioritat, segur e immòbil, amb una primera fase que pot arribar a convertir-se en un punt d’inflexió proactiu. Una segona fase on aquest esquema tancat i primari dona pas a una taula de colors on la tonalitat imperant es multiplica mes enllà dels primaris i secundaris, freds o càlids, amb mes o menys intensitat.

Es converteix així en una amalgama multicolor mes plural i sensitiva, incrementant la definició constructiva. 

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos