Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 13 Septiembre 2013 12:38

Ja avancem, ja hi som… mar endins!

Escrito por  Ximo Tauste Garcia.
Valora este artículo
(8 votos)

Foto secci Tauste

El esser individual ha lluitat sempre per no ser engolit per la tribu. Si no ho intentés, sovint i seria assoles i de vegades esglaiat, però cap preu és massa alt pel privilegi de ser ú mateix.”

Nietzche

Sí, tan sols són paraules. Plasmades al paper. Per tant, no reforçades per la veu mortal que les va pronunciar, sinó escrites al oblit de la immortalitat. Però també són la espurna d’un foc, inspirades per tal de provocar el pensament e il·luminar l’existència d’aquell afortunat que pogués rebre el seu missatge.

La unitat del fet racional mereix una menció especial per tal de fer-la més plausible al receptor. Per tal d'aconseguir una major penetració d’aquesta idea a la pell de la ment més escèptica, com l’ona que precedís el tsunami que es provoca quan el fons marí tremola. Xicoteta però important.

Tant es així que tan sols les persones obertes i preparades, aquelles mes transparents per al coneixement humà son totalment lliures per estar entre el cel i la mar, com surfistes de la raó, sense perdre el sentit de les seues vides.

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos