Error
 • Error de carga de datos de alimentación
 • Error de carga de datos de alimentación
Jueves, 19 Diciembre 2013 19:46

DINS DELS SOMNIS

Escrito por  Ximo Tauste
Valora este artículo
(1235 votos)

Foto secci Tauste

Lo que importa es aprender a pensar, a utilizar nuestros propios sesos para el uso a que están por naturaleza destinados y a calcar fielmente la línea sinuosa y siempre original de nuestro propio sentir, a ser nosotros mismos, para poner mañana el sello de nuestra alma en nuestra obra.

Antonio Machado

Pensar e imaginar, és... somiar. Paraules que sonen com el cant dels ocells al trencar el dia un bon matí de primavera o el remor de les fulles caigudes una vesprada d’una incipient tardor. Aixíés i així ho conte, tal com zona,sense tecnicismes, a cos descobert, només amb la lírica del moment.

 

El home i el seu destí com els efluvis del Vesuvi es últims dies de Pompeja; monument als imperants i segrestadors d’un moment en la història universal. Aixíés i així ho conte, els moments ocorren uns instants i la fotografia que ens queda d’ells eterna, per això som tant efímers com infinits perquè som valedors d´una dimensió que només es manifesta quan el nostre desig es pur i clar per a vèncer la obscuritat de la por.

Modificado por última vez en Viernes, 20 Diciembre 2013 18:41

1 comentario

 • Enlace al Comentario Virtu Fina Encarna Tere Lupe MariCarmen Lunes, 13 Enero 2014 13:36 publicado por Virtu Fina Encarna Tere Lupe MariCarmen

  Pensar e imaginar
  tal com zona
  Aixíés
  Pompeja

  Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos