Imprimir esta página
Jueves, 16 Enero 2014 20:54

VINGA A NOSALTRES EL TEU REGNE

Escrito por  Joaquín Tauste García.
Valora este artículo
(1235 votos)

L’ únic mètode  viable per a dominar la natura, física per suposat, és obeir-la.

Francis Bacon

De la mateixa forma que superposant dues idees simples podem arribar a una conclusió complicada, partint d’una idea enrevessada es pot concloure amb dues incògnites resoltes amb simplicitat, perquè el ordre dels factors no altera el producte com a introducció a un raciocini fractal que es puga aportar solucions didàctiques de comprensió, tècnicament difícils de concloure i  al mateix temps que puguen tindre un sentit interioritzat de lògica abstracta.

Si, el origen reial de la matèria és un compost aleatori d´elements sòlids, líquids i gasos que hi són físicament i, també hi ha elements abstractes que proporcionen una font proporcional d’equilibri per al ecosistema creat per la pròpiamatèria i que son observats per l’home com a instruments que contribueixen la pau i la serenitat, components bàsics del coneixement. Zaratrusta ( 3700 a. C. ) ja va testimoniar l’importància de la consciència  i la lògica en un model programat per reconèixer la veritat absoluta.

Jo en el meu nom, sempre he mantingut que nosaltres els humans, estem ací per un motiu, el qual cadascú de nosaltres té que trobar, sempre amb respecte i llibertat i que assoles es pot arribar a l’equilibri i l’observació del nostre mig amb: ètica, esforç i coherència en el rigor dels nostres anhels,confeccionant d’aquesta forma un sentit transversal a tota una vida.

1 comentario