Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Miércoles, 19 Febrero 2014 17:32

EL BALL DE LES ÀNIMES

Escrito por  Joaquin Tauste Garcia
Valora este artículo
(4 votos)

El sentit de la vida, és la vida mateixa .  Goethe

Un combustible col·lectiu anomenat amor, ens dóna la vida i vigor i per poder complir les nostres aspiracions alimentant les nostres ànimes interiors autèntics motors individuals que ens  fan brollar tota la energia necessària per trencar els impossibles, donem gràcies per aquest fet extraordinari, que fa de la humanitat i de tot l´univers que engloba una aventura extraordinària.

Hi queden tantíssimes coses per fer; descobrir, investigar, llegir, aprendre, delitar- se, escoltar... i sobretot totes les coses una que ompli tots els cors de joia quan hi són tocats per aquesta acció, transmetre el amor els uns als altres. Tenim que estar preparats per aquesta acció d´una forma contundent per a que el efecte no siga solament místic o extravagant si no que tinga un xic de credibilitat i puga arribar al màxim nombre de receptors, retrò alimentant exponencialment la seua positiva propagació a tots els nivells .

Molt possiblement, al final del nostre camí físic quan la nostra ànima es desprengui del nostre cos; el dia i la nit arribe al seu màxim,i els ocells ens donen la benvinguda, la veritat serà transmesa  i  serà en eixe moment quan ens adonem que tot és possible si de veritat es vol A continuació podeu escoltar el tema “commonpeople” dels Pulp, cadascú que escolte i opine.

 

 

 

Modificado por última vez en Domingo, 23 Febrero 2014 18:49

Medios

1 comentario

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos