Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Jueves, 19 Junio 2014 19:04

ALÇAR EL VOL

Escrito por  Joaquin Tauste García

Si algú pateix fam, es pot oferir-li un peix però sempre serà més profitós,mostrar-li l´art de la seua captura.

 (Adaptació lliure de l’autor d’un proverbi Xinés)

De entrada,no passaran...Amb aquest concepte es pot iniciar un diàleg amb un mateix en un moment de reforç anímic, quan les necessitats de estímuls pro-actius són deficitaris per els variats motius que es puguen donar al llarg del camí terrenal, als quals tenim que fer front de la forma més digna possible. Quan aquests fets trasbalsen amb força el mur de contenció que tenim interioritzat com a mesura de seguretat, amb un rol que ens aporta la normalitat conductual en els quefers diaris.

La normalitat és la projecció d´una emoció subjectiva, on els alts i baixos els determina cada persona en les diferents situacions complicades que poden representar; la parella, els amics, el treball o els estudis com a exemples més significatius. Però no son aquets els únics on l’èxit o el fracàs són palpables per a un mateix i visibles per a la resta de la societat. Aquests fets representen un moviment interior de caire negatiu si les expectativesproduïdes no es compleixen. Aquest sentiment negatiu que pot arribar a la anul·lacióde la voluntat de superació en el moment en que es produeixen les frustracions, convertint-se en un seriós problema d´inactivitat si aquest sentiment es converteix en crònic.

Donar-se una oportunitat de millora a un mateix, és com convertir les emocions de negatiu a positiu realitzant un exercici de valoració i ferm compromís cap a un veritable millor futur on tot el esforç que siguem capaços de transmetre cap a un canvi de trajectòria de forma ascendent per al que el punt i final es converteix en, i apart ha d’obtenirnecessàriament la seua recompensa aportant una estabilitat emocional en positiu, a prova de les sempre segures dificultats, més que res perquè hi són. I malauradament quan es presenten, ens les trobem sense previ avís.

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos