Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 12 Septiembre 2014 16:01

LA PLASTICITAT D’UNA ESTRUCTURA VITAL.

Escrito por  Joaquin Tauste Garcia
Valora este artículo
(0 votos)

“Aprendí que la valentía no es la ausencia de miedo, sino el triunfo sobre el miedo. El hombrevaliente no es el que no sientemiedo, sino aquel que conquista esemiedo.”

Nelson Mandela

La constitució de la personalitat queatresorem en el nostre interior, parteix en gran mesura de unes condicions que ens vénendonades des de el mateix inici del naixement. Un altra no menys desdenyable proporció és fruit de les condicions del entorn en el qual ens desenvolupem. La realitat es presta al judici de aquells que afronten el seu veredicte i en eixe punt es manifesta la humanitat,bé com a persones amb una conducta pro-activa si s’hi és protagonista, bé passiva si es representa un paper menor.Tot es redueix al reflex de la nostra mirada sobre això que s’observa.

La dualitat existent que hi ha entre com s’hi és i com ens agradaria esser, representa un exercici de fraccionament imparcial i específic del coneixement de cadascundels factors que s´han donat en un escenari concret  a un moment concret. Per a que el resultat existent s’apropés a la realitat subjectiva, allà on resideix el resultat que desitgem, caldria fer un anàlisis extern i d´aquesta forma es pot fer una re- capitulació en general i millorar la proposta inicial i subjectiva. El coneixement no representa aquí el pas anterior d´una acció, espai reservat per al pensament, més aviat hi representa la ferramenta que utilitzem per al seu judici, tant és així que quan més portes es obren cap al coneixement, més es millora el resultat del judici dels nostres actes.

El camí que ens uneix com a persones queda definit per el marge de amplificació de la intolerància que ens divideix. Un bon coneixement és un potent repetidor que resta interferències i ajusta el conjunt comprensible de la comunicació amb objectivitat, dotant a la mateixa societat d´uns límits legítims per a que aquesta puga continuar fluctuant sense estancaments. Unes situacions d’aturada que el únic  que aconsegueixen quan es donen és endarrerir el impuls necessari per a poder continuar avançantcap al espill on es reflexa la lluminositat d´una ona que arriba a tsunami, sempre i quan el mar tremola amb la suficient capacitat de contrarestar els incessants estigmes de la ignorància.

Modificado por última vez en Lunes, 15 Septiembre 2014 16:10
Más en esta categoría: « DES DE DINS

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos