Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 18 Mayo 2012 02:00

Pensament acció i reacció

Escrito por  JOAQUÍN TAUSTE
Valora este artículo
(1 Voto)

                        En el programa televisiu dels anys vuitanta "La Bola de Cristal" es feia referència a un grapat d'ovelles saltant un tancat on el locutor deia: si no vols ser com elles, llegeix.  Aquest record no es casualitat perque la memòria és selectiva i tria la informació que es requereix constantment i ens dona facultats per actuar correctament en totes les circumstàncies que ens trobem cotidianament.

Una de les qüestions més importants es saber triar adequadament  aquesta informació que el nostre cervell ha de reciclar per donar-nos una concordança en la nostra conducta, i per això es necessari fixar objectius clars, concisos i de solució factible. És necessari tindre constància i no perdre mai les maneres que endarreria la nostra marxa cap a la reacció, que es el punt últim del trajecte de la conducta personal i és el resultat dels pensaments inicials.

                               Si escollim bé les fonts d'informació i els models d'imitació tindren molt guanyat en la cursa global que es diremeix entre subsistència tècnica de la persona i la seua forma ulterior on obtindrem pau i progrés. Tant es així, que el futur depent directament dels nostres pensaments presents.

JOAQUÍN TAUSTE

Visto 5516 veces
Más en esta categoría: « Massa Burocracia Pur i dur »

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos