Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 13 Julio 2012 02:00

Ara parlem, de contratemps

Escrito por  JOAQUÍN TAUSTE
Valora este artículo
(0 votos)

 En un primer lloc, vullc aclarir que en aquest escrit i segurament en molts altres no tinc la raó total, done la meua aportació a ella mateixa de una forma lliure i subjectiva. En els anteriors articles d ´aquesta secció he vullgut donar una perspectiva global molt breu del tema estrela de la crisis i les seues circunstàncies, però, aquesta vegada introduiré nous elements.


 Som pura energia desde el moment exacte del big bang, la materia inicia el seu camí sideral, metafísicament es així, un punt de llum en la nit. Però al mateix temps, una  pregunta ens acompanya , per què? no parle del seu origen científic, la concentració insoportable del no res en la antimateria (un camp que no controle i segurament dit de passada cap), parle  de que com si aquest fenòmen va ocòrrer fa 4500 mil.lions d ´anys nosaltres els humans som conscients d ´això. La reflexió es la següent,  si la energia no es pot crear ni eliminar nomes es pot transformar, quin és el origen d ´aquesta enegia?

                            El principi bàsic de la física és el moviment i la seua relació espai igual a temps. El temps passa perque el messurem, però hui es viu més ràpid a la gran ciutat i més lentament a Betxí, per fer una comparació de perspectiva, aquest principi es pot identificar amb les necessitats de les persones, és a dir, nosaltres els humans conscients del valor del temps ens relacionem amb ell de forma heterogènea depenent de les circunstàncies, vist d ´una forma mes transversal intriduiré la dimensió científica i mística per explicar el fet meu personal, que el espai temps és sempre el mateix i som nosaltres, les persones conscients, els que ens movem d ´una forma personal o teledirigida, i això es molt important per transformar la nostra energia en el motor de canvi i superació, ací i ara fins a la eternitat.JOAQUÍN TAUTE GARCÍA


Visto 1771 veces

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos