Imprimir esta página
Jueves, 13 Septiembre 2012 02:00

SETEMBRE, QUAN TORNEM A ESCOMENÇAR

Escrito por  JOAQUÍN TAUSTE
Valora este artículo
(2 votos)

      Quan el sol perd força, i el dia es fa més curt és símptoma de que l´estiu va arribant al seu final. Les vacances on la platja i la muntanya tenen el protagonisme, deixen pas a la templança del mercuri, que fa que la seua concurrència siga menor i això denota certa descompensació en l'ànim més propens a la malenconia que delimita els moments que, quan ja s'han viscut, son els millors i ja no tenen cotinuïtat.

 Per aquest motiu, la raó d'aquet escrit que es manifesta com una proclama cap a trobar un d'inflexió en la nostra quotidianitat que ompliga el nostre temps d'estudi i treball, de llum per obtindre fruits d'una forma ordenada i lliure, no com una obligació, sino com una inversió en la borsa de la vida on tot funciona per etapes i aquesta de la tardor encara incipient marca l'inici  del curs que, a messura que avança, obri noves portes que endeixen a aquell  que les traspassa en la satisfacció plena del deure ben fet i la missió complida.

     Sí, pot ser que no siga tot tant fàcil, i que en les nostres tasques diaris les portes no  s'obrin al màxim i  això enrradereixca els nostres objectius i entrem en l'angunia del no podem, però això es sempre momentani, perque tota pedra fa paret i amb esforç i voluntat sempre hi ha recompensa i no us negueu  a vosaltres mateix la oportunitat de demostrar-ho. Val la pena, i així es, que  només ens resta aprofitar el temps amb objectius controlats fen fugir de les nostres vides tot allò que ens perjudica i ens fa trontollar i cauren´s, però si som forts i disciplinats podrem tornar a començar.

Joaquín Tauste García

{jcomments on}

Visto 5934 veces