Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 12 Octubre 2012 02:00

Urbi et orbi, la voluntat crítica

Escrito por  JOAQUÍN TAUSTE
Valora este artículo
(1 Voto)

                 En primer lloc, salutacions i, seguidament, situen-mos. En el discurs actual, on cadascú es divideix per faccions molt ben delimitades espentejat per ideals polítics i necessitats contrastades, ens trobem al mateix temps altres ciutadans sense posicionament clar, formant així un grup homogeni i tot plegat de persones que viuen en comunitat, on realment tots som iguals i necessaris. El debat activa l'intercanvi de perspectiva. Això sempre millora la raó global.

                 Una vegada dit això, passem a l'altra part de l'escrit, i és en eixe punt on entra la coherència d'aquesta comunitat, en el moment d'aplicar el seu pensament primari, i ens adonem que moltíssimes vegades no s'actua conforme es pensa i això dona com a resultat postures inconnexes, com pot ser molt clarament, la rebaixada dels recursos socials per part de l'esquerra i la pujada d'impostos per la dreta. Messures adoptades unilateralment utilitzant la crisis com a mar de fons en els últims temps. Tot això denota falta de planificació a llarg termini, deixant per a un altre moment una corrent de renovació i conexió necessària en el sistema parlamentari, que es en el que ens trobem representats com a nucli crític d'una roïna gestió, on els partits polítics porten a terme un pragmatisme desorientat per mantindre un status que demostra la seua insostenibilitat.

                Aquest fet motiva la següent reflexió: si es veritat que tenim el que ens mereixem, en una part del camí estem fallant, i això comporta directament  voluntat de crítica per demanar coherencia, no solament global, sino també individual, ja que tant sols podem demanar allò que es pot oferir per tal de mantindre una conducta ética i constructiva que ens allunye dels mals pensaments (accions), siga qui siga el nostre posicionament polític, ja que així obtindrem un equilibri amb valor reconegut que contribuixca al bé comú de forma sincera i, el que és més important, amb un futur clar i net sense embuts i contradiccions que afavorisca el diàleg i el concens per poder transformar les aspiracions individuals en accions globals amb viabilitat demostrada.

Joaquín Tauste García

Visto 5678 veces

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos