Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Lunes, 17 Diciembre 2012 01:00

EN PARAL.LEL, EN CONSTRUCCIÓ

Escrito por  JOAQUÍN TAUSTE
Valora este artículo
(2 votos)

Sí amics lectors, ho heu endevinat, en aquest número vull fer un recolzament optimista que aporte un plus de encoratjament front les adversitats dels nostres temps, per això us convide a la reflexió següent: on volem arribar i quin preu estem disposats a pagar, només amb aquestes variables obtindrem una resposta orientativa però, al mateix temps, i més important encara, és l´actitud amb la que afrontem les nostres aspiracions, la que donarà contingut al trajecte.

De fet, un dels grans errors del materialisme és el fet de no gaudir de la seua propietat, per això moltíssimes persones es frustren quan no tenen el que desitjen. Perquè el que cerquen en l´aspecte material no és reialment el que necessiten, l´actitud és el resultat fidedigne d´un reflexe emocional que ens avisa quan no estem equilibrats i, si veritablement desitgem arribar a les nostres metes i volem ser partícips d´elles, tenim que ficar moltíssima atenció al reflexe.

Voldria finalitzar aquest escrit amb la recomanació d´un tema musical que a mi personalment m´ajuda a millorar amb actitud sempre positiva, espere que a vosaltres també.

Joaquín Tauste García

Visto 5589 veces

Deja un comentario

Noticias España

Noticias económicas

Noticias Conciertos