Error
  • Error de carga de datos de alimentación
  • Error de carga de datos de alimentación
Viernes, 21 Diciembre 2012 16:01

LA PERSPECTIVA GENÈTICA FUTURA

Escrito por  JOAQUÍN TAUSTE
Valora este artículo
(19 votos)

tausteSi un ésser viu arribara a viure per a sempre, es convertiria en una contradicció del evolucionisme, doncs arribaria a ser un organisme portador d´una genètica obsoleta amb total incapacitat d´adaptar-se a nous mitjos ambients.

El professor de medicina de la universitat d´Oxford, Sir George Pickerman va expressar aquest concepte amb brillantor quan va dir “l´home és una millora dels micos gràcies a la mort, les noves espècies solament poden crear-se amb una nova vida”.

 

Fa mig segle, l´autor A.S Warten va escriure: “Nosaltres vivim solament per a crear una nova màquina d´un model posterior al nostre. Una nova màquina de vida que, d´alguna forma inefable, pot ajudar al gran procés de l´evolució de les espècies d´una forma més eficient que si forem inmortals. És com si el món fora un laboratori i nosaltres siguerem els experiments”.

 

El que acabeu de llegir són els tres últims paràgrafs de la pàgina número tretze  del llibre La màquina del cos de Cristian Barnard (Edicions Generals Anaya). Reflecteixen una veritat científica acompanyada d´unes reflexions que indueixen una dualització entre l´estancament del model inmovilista on tot està escrit, i un altre que obri les portes al model on som nosaltres els que definim els posteriors canvis que porten a millorar l´herència que dixem als nostres successors en l´evolució. Escomençant per la nostra informació genètica com  principi modificable. Tot depèn de la nostra perspectiva personal i social que tenim del nostre entorn. Si cadascun de tots nosaltres ficarem un punt d´interés en les conseqüències que els nostres actes tenen un pes específic en el conjunt de l´humanitat, la cohesió entre ciència i cultura donaria com a resultat una genètica futura molt més viable.

 

 

Joaquín Tauste García

Modificado por última vez en Domingo, 30 Diciembre 2012 12:26

1 comentario

  • Enlace al Comentario Maripaz Lunes, 07 Enero 2013 17:05 publicado por Maripaz

    Espero que Ximo continúe dándonos vías por donde pensar. Pocos son los que se atreven a hablar de ciertos temas.

    Reportar

Deja un comentario

Noticias económicas

Noticias Conciertos